Thursday, January 27, 2011

CUTI-CUTI MALAYSIA LAGI !

kali ini cuti -cuti MALAYSIA mummy bersama family selama seminggu ke 5 tempat... pERLIS -LangkaWI-KelaNtan-TERAnggU-PAhanG....

paling best chalet yang mummy menginap kat langkawi dan teranggnu ..mmg super..tapi yang tak paling memuaskanhati mummy masa kat kelantan..lorrr bukannyer aper chalet kat kelantan da la mahal pastu fasiliti nya kurang sgt2..da swimming pOOl pun KOtor..dlm bilik air pun paip boCOr..huissyh..kalah hotel mahalnya..makanan pun dorang kira mahal..(mengamuk n angin kjap mummy kat kdai tu,...)..

enjoy but penat sangat-sangat dgn trip kali nie..coz masa short sangat..4 tempat kami menginap kat Chalet 1 kami tido di Hotel Sri malaysia coz da xda masa nak cari chalet tengah malam.


 jom layan gambar jer ...

Chalet di Pantai Chenang, Langkawi

tnggu feri ke langkawi di jeti kuala perlis

modal yang sentiasa X-pose

sweet kannn

manja skit kat tepi pantai Chenang

isya dan atuk

my family

suka tgk piC nie coz sekali snap jer

ngeri kan tgk ombak kat belakang adik mummy



Aquarium in lagkawi

post lagi dari mummy gedizzz

minta ampunn la..dady jer yang berani pegang

arissya and nany

anje and aim

dalam feri dah nak otw ke kelantan plak

kelantan..panasssss gambar nie

ni la makanan yang mahal...ketam 2 ekor, kembung 2 ekor n tomyam utk 4 org makan rm 105.00..

Mcd kelantan..lagi bestt layan mcd jer..

arissya always fight dgn mummy klu nk makan

Terengganu kat town

chalet kat terengganu..mmg bersih...dan selesa

Masjid Kristal

post lagiii


keropok lekor tak boleh tinggal

terengganu




bum bum

romantikk tak?

Pahang


arissya paling happy bila jumpa laut..                                                   




      

IF I CAN BE LIKE THAT !

mummy always berangan-angan tahi ayam klu la mummy dapat menjadi seorang yang fofular...but bukan fofular gosip -gosip tu tapi fofular jadi orang yang terkemuka dalam perniagan...wahhhh tinggi yer angan-agan mummy kan... mummy dari kecil lagi mmg da pandai berniaga hahaha (bole)???.. mehhh nak imbas kembali....

  • masa darjah 2 lagi da pandai dahhh jual sticker ultraman kat kawan-kawan kelas.."klu korang nak beli satu sticker 20 sen tau" wahh ramai customer minta..dorang nak lekat kat pensil box..hahahha
  • masa darjah 4 plak...masa tu famous dgn sabun hiasan..ala yang buat bentuk kasut la pkai sabun tu...tu pun mummy jual..suru mak buatkan mummy jual dgn kawan0kawan kelas..wahh masa tu pun laku jugak..tau naper coz masa tu FRIENDSHIP DAY..dorang nak hadiahkan kat kawan..masa tu HOT colour purple..hihihi ..guna sabun LUX wangi skit..kang pkai sabun DETTOL pe cer plak...mummy jual rm 2.00 jer..
  • Darjah 5 jual nasi lemak pagi-pagi bwak 5 bungkus...kadang-kadang smp 10 bungkus...senget-senget basikal mummy masa tu..nasi lemak ayam rm 1.50..mummy ambil tempahan dgn kawa-kawan kelas jer..mummy jual sampai la kelas lain tempah sehingga da kena sound dgn makcik kantin..boleee...dengki la tu..nasi lemak mummy popular!
  • Darjah 6 tak da masa...EXAM kan...
  • Masa sekolah menengah tingkatan 1-tingkatan 4 cuti sekolah jer wajib jaga kedai makcik..huuhuhu tapi masyukkk dapat duit Rm 30.00 sehari..best..cuti sekolah tak pernah buang masa..tolong makcik meniaga...paling best dari tingkatan 1 mummy dah menggunakan duit sendiri beli baju raya..
  • masa kat U plak..hahhaha..meniaga jugakk...tapi alat make up jenama MAC and Clinic ..cer cita cer cita ..... cite yer camni... mummy g kelas dlu selalu makeup..so bdak dalam kelas suka so dorang pun tempah la..pastu menjangkit plak kat senior -senoir per lagi..meletetop la perniagaan...
  • bila masuk alam kERJA..wahhh ingat da tak bergiat meniaga tapi sama jugak...mumy buat sal SAMPLENT and ,TUDUNG@ Shawl until now  and KEK MOIST dah pencen..tak larat...

so korang agak-agak mumy bole tak berangan-angan tu jadi kenyatan..eehmmm...




IF I CAN BE LIKE THAT !

There was an error in this gadget