Tuesday, April 16, 2013

MASK SKII DI PAGI AHAD

salam semua,

pagi ahad da tgh free..ber masker la kita..guna produk SKII..memng best..ualls try la...sgt sgt sgt best..

pastu korang balut kaki korang dengan stokin magic ni...mmg bagi energy gile...buang toksid sekali..paling best bagi ualls relax and tenaga..

nak try..just 49.50 jer... kalau untu kesihatan xdahal la kan...

pe2 call/whasstup mummy 0163405401-tinie...

berkeremuk dah,...anak den main...


sambil pakai anak duk perhati..pe la mummy buat tu..duk pakai topeng nie...


ni la stokin yang mummy kata..mmg best tau...

Monday, April 15, 2013

REVOLUTION RIFFZ PRODUCTION STUDIO

salam semua,

Ingat lagi tak mummy kata nk bagitau ttg studio JAMMING en,hubby,....sekarang ni da bertukar nama,...studio Revolution Riffz Production..bole like kat fb kami Revolution riffz production

Jika anda mempunyai band dan ada lagu ciptaan sendiri boleh ke studio kami untuk berjamming dan recording... studio kami berada di Taman Bersatu,bt 17 Rawang. dibuka setiap hari dari pukul 2pm-2am.

 harga promosi untuk pelanggan yang membawa dua kumpulan band....tQ-ADMIN-

JIKA BERMINAT/SEBARANG PERTANYAAN BERKENAAN STUDIO BOLEH CALL EN ZULKARNAIEN 0163272655.






KLINIK USAHAWAN ; BERANI BERNIAGA 2013

salam semua,

Hari sabtu lepas, mummy and en.hubby ada pergi ke klinik usahawan Dr. azizan...waaa sangat bestnya..ramai sangat orang...tapi masa nak pergi tu dugaan macam-macam... pergi jem...cari parking 1 jam..semua tempat penuh kat PGRM Cheras,...jalan kaki kat 1 km dengan hubby..punya la jauh,...

"sampaikan en.hubby melajok tau...tak jumpa parking..tapi semangat tu ada tetap mencari jugak.."

sampai jer terus daftar n masuk dewan...allahuakbar..ramai nya orang penuh..mula-mula duk belakang sekali berdiri..pastu kami dapat gak duk depan sekali tapi bersila la..xpe nak timba ilmu xda masalah la...

bila dah balik semangat sangat tau...terus mengambil dan merebut peluang yang ada..


saya pegang tips doktor...kalau kita nak kaya BERSEDEKAH LAH...kita yang kaya dengan memberi lebih kaya dari menerima menjadi si miskin...

senyum pun dah sedekah kan.....alhamdulilah...

saya dan hubby masuk ke seminar untuk menimba ilmu...amin..

senyum...

mummy tak stress but hubby stress tak jumpa park..ejek dia sebenarnya..

isi borang dulu ....

sangat HEBATTTTTTTT,......

kami nak masuk dah...semangat sebagai usahawan berjaya..

NAK ANAK CERDIK TAK ?

Salam semua,

pagi-pagi nak share kepada ibubapa yang prihatin tentang anak-anak punya perkembangan speed iQ...

mummy ada post dalam facebook "norhatini idris" tentang e-genius nie...testimoni anak mummy sendiri..nur arissya adriana...

"selama 3tahun5 bulan anak saya memakan samplemnt e-genius da pandai membaca buku peter and jane. dr umur 11 bulan dia dah nampak penggunaan otak dengan cekap...jika anda sebagai ibubapa yang prihatin dan bertanggujawab ingin memberikan speed IQ untuk anak-anak boleh sms dan sebarang pertanyaan ; tinie 0163405401

Harga Promosi RM 40.00 ( bukan ahli )...klu tak rm 48.00 ualls...tablet..mudah larut..sesuai utk bayi sehingga dewasa...

bagi anak petah bercakapa,,pembelajraan cepat, penggunaan otak berganda kiri dan kanan, cepat berjalan bagi baby, ibu mengandung boleh juga makan utk anak dalam perut...

jika berminat sms dan komen...

prihatin untuk pemakanan sampingan anak-anak...

kita hanya merancang allah yang menentukan..tawakal dan berdoa mudahan anak-anak berjaya hingga akhirat. amin...



call/sms: tinie 0163405401



Monday, April 1, 2013

CUBA BERANI NIAGA!



salam semua, minggu depan mummy and daddy akan ke seminar berani meniaga...nak meningkatkan skill berniaga kami...bukan apa..husband dah buka satu studio jammming kat rawang...skg ni nak usahakan jer lagi...dan dia pun tengah berusaha untuk buka bengkel.. so mummy plak...mesti la tgh berusaha bangkit untuk menjadi usahawan dalam DCL balik...dan ingin membuka kedai kecantikkan..insyallah...

Ruginya bisnes apabila usahawan itu tidak mempunyai 5 formula 
keramat kejayaan iaitu M.E.S.T.I.

1) M - Mentor

Manusia jahil kerana ilmunya. Anak murid jahil kerana gurunya.

Penting untuk Norhatini Idris memiliki cikgu atau mentor yang
sudah berjaya dalam bisnes mereka.

"Orang berjaya sentiasa tinggalkan tapak-tapak kejayaan yang
boleh kita tiru." Ini pesan Anthony Robbins.

2) E- Elmu

Emosi dan ilmu. Apabila kita bijak sinergikan emosi dan ilmu
dengan baik, maka peluang Norhatini Idris untuk berjaya dalam
perniagaan adalah lebih cerah.

3) S - Sistem

Kaji sistem-sistem bisnes yang sudah berjaya. Lihat apa yang
mereka buat. Kemudian tiru sistem itu.

4) T - Tindakan

Jika berangan sampai ke Hokkaido tanpa sebarang tindakan
yang drastik, maka jangan mimpi impian untuk memiliki empayar
bisnes yang hebat akan berlaku.

Bertindak gila-gila. "Fast action! Fast result!"

5) I - Impian

Perhalusi impian Norhatini Idris. Kemudian tulis di atas kertas
supaya ia jelas dan diterjemahkan menjadi satu doa.


BAB STUDIO NANTI MUMMY STORY..... 
kini di buka di rawang






HARTA KEKAYAAN KU....

saya berani niaga!!!!
There was an error in this gadget