Tuesday, February 1, 2011

SENYUM

ni pasal anak dara mummy..sekarang ni lagi pandai bergambar tapiii ikut mood yang sesuai...klu dia tak da mood jangan harap nak ambil gambar...
  1. arissya senyum skitttt...(naaaaa nak)
  2. ok mcm tu la..say  cheeeeees
  3. hahahhahah amumy ucuk...
  4. ok mummy last post by isya....


ariisya adriana



,

HAPPY BIRTHDAY FOR MUMMY!!!

waaaaahhhh da 25 tahun umur mummy ...arini ni planning hubby nak bawak mummy and arrisya ke secret recipe..makan kek kat sana jer..tapi kan nak tau satu cite tak??mlm tadi tepat jer pukul 12am untill my hubby wish my birthday mummy dapat satu wish melalui sms..."HAPPY BIRTHDAY ..I HOPE WISH U WILL HAPPY IN UR LIFE N FAMILY TOGETHER,..AMIN.."  u all tau dari sape..my ex-boyfriend ...aduhai  benci betul la..bukannya aper dia tu asyik la kejar mummy ni..hmmm da lupa la bab tu..i nak happy ariniii...mummy and arissya tengah tunggu dady dari jumpa kawan n nak celebrate my party at sunway piramid...

ni tahun lepas...baru balik..dari celebrate..
*ada tips skit klu kita yang da berumur 25 tahun ketas kolegen da tak berfungsi pada kita..so menyebabkan kulit kita akan mula berkedut...tambah lagi di bawah mata..so mummy makan samplemnt yang mempunyai extra kolegen..iaitu Q-SHE...*
HAPPPPPPPY BIRTHDAY FOR MY...!!!!!!!
There was an error in this gadget