Thursday, January 27, 2011

CUTI-CUTI MALAYSIA LAGI !

kali ini cuti -cuti MALAYSIA mummy bersama family selama seminggu ke 5 tempat... pERLIS -LangkaWI-KelaNtan-TERAnggU-PAhanG....

paling best chalet yang mummy menginap kat langkawi dan teranggnu ..mmg super..tapi yang tak paling memuaskanhati mummy masa kat kelantan..lorrr bukannyer aper chalet kat kelantan da la mahal pastu fasiliti nya kurang sgt2..da swimming pOOl pun KOtor..dlm bilik air pun paip boCOr..huissyh..kalah hotel mahalnya..makanan pun dorang kira mahal..(mengamuk n angin kjap mummy kat kdai tu,...)..

enjoy but penat sangat-sangat dgn trip kali nie..coz masa short sangat..4 tempat kami menginap kat Chalet 1 kami tido di Hotel Sri malaysia coz da xda masa nak cari chalet tengah malam.


 jom layan gambar jer ...

Chalet di Pantai Chenang, Langkawi

tnggu feri ke langkawi di jeti kuala perlis

modal yang sentiasa X-pose

sweet kannn

manja skit kat tepi pantai Chenang

isya dan atuk

my family

suka tgk piC nie coz sekali snap jer

ngeri kan tgk ombak kat belakang adik mummy



Aquarium in lagkawi

post lagi dari mummy gedizzz

minta ampunn la..dady jer yang berani pegang

arissya and nany

anje and aim

dalam feri dah nak otw ke kelantan plak

kelantan..panasssss gambar nie

ni la makanan yang mahal...ketam 2 ekor, kembung 2 ekor n tomyam utk 4 org makan rm 105.00..

Mcd kelantan..lagi bestt layan mcd jer..

arissya always fight dgn mummy klu nk makan

Terengganu kat town

chalet kat terengganu..mmg bersih...dan selesa

Masjid Kristal

post lagiii


keropok lekor tak boleh tinggal

terengganu




bum bum

romantikk tak?

Pahang


arissya paling happy bila jumpa laut..                                                   




      

2 comments:

  1. jom wat lambeha's family trip..hahha

    ReplyDelete
  2. jommmm...bagus gak idea tu..bole mengeratkan silaturahim lg....

    ReplyDelete

There was an error in this gadget