Monday, August 8, 2011

NUFFNANG KU BENGGONG LOR!!!

salam,


Entah la aku tgk blog orang semua ada nuffnang..tapi aku punya harammmmmm...ko buat la 100x  tetap juga tak bole..aku pun tak tau kenapa.."kata kawan aku kna hati bersih"hahha xda maknanya..

cuba dan terus cuba pun hampeh xdapattt!! pe lagi aku remove nuffnag tu dari blog aku..puas hati..payah sangat..email bertimbun aku bg tak harammm tak bole jua...

baru jer aku berangan-angan nak berblogging macam RED MUMMY tapi Haraaaammm...bermimipi jer la kau nampaknya..

sekian luahan untuk habiskan sesi petang ku sementara tunggu en.hubby ambik dari keje..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget