Monday, December 12, 2011

KUIH DORA YANKEEE

Salam semua,

u all pernah tak dengar kuih dora yankee...kali nie just buat dari resepi adik ipar punya family..dorang duk niaga kat perlis masa bazzar ramadhan,...kuih nie sangat sedap tau mcm ala-ala waffer pun ada bancuhan  nya..,.....

kuih nie sedap  di cicah dengan kopi panas,,,...nyan nyam...klu kat kedai makan nie mesti laku kuih nie..

so kami aritu belajar la buat kuih ni..dan saya telah pun expert membuatnya..hahahhahahah

(sape nak resepi   bole la tanye mummy yer)...

masa tengah masak ..yang berjalur tu coklat ..
tengok klu yang dah siap...sebelah tu yang dah masak... naik gebu kan..kan..
Nie yang dah siap masak..dan bole dimakan...panas-panas lagiiii sedap tau....


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget