Wednesday, May 15, 2013

Fast and Furious 6 (FF 6)

The Fast and the Furious ni favorite cite ever pada aku...nie dari aku zaman sekolah pi tengok dengan kawan-kawan sampai ada boyfriend (en hubby) pastu dah kawin... tengah mengandung ak tgk dan pada 23 mei 2013 adalah hari yang aku tunggu...yeahhhh...

laki da bini sama jer minatnya....aku suka layan cite nie...siap buat koleksi OK!!!! hahahhahah


so makan kat old town dengan ank2 aritu dinner,...dapat tiket free..(padahal dah tahu dah nak dapat tiket tu) bukan apa ada org kata tak berbaloi..tapi alang2 hubby nak dinner sana dapat plak tiket yg paling awal tau kami dapat...teruja abis la....



nie la tiket  yang mummy dapat...
love u esya...adik titun...

i love this picture!!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget