Wednesday, August 1, 2012

KECIK-KECIK CILI API

Salam semua,

jarang sekali bercerita pasal airiel kan..my new baby boy..heheh skg alhamdulilah da masuk 5 bulan ... dah pandai mengesot jauh dah,...hehehh makan solid pun da bagi..brest fedding pun masih lagi alhamdulilah...

pagi dia akan makan solid food :buah pear yang home made by mummy...

petang dah bagi mkn nestum tau sbb airiel kurang nk minum susu formula ;anmum'..dia nk direct terus pada mummy untuk menyusu...sangat berbeza pada kakak dia..

malam mummy akan bg airiel makan samplement jugak..just E-genius untuk otak airiel..samplemnt ni bole makan dari lahir lagi..sebab mummy rasa dah terbukti pada kakak nya yang sgt bijak berkata-kata dan suka pada buku dan cepat belajar...kakak dia pun masih lagi makan..

airiel 3 bulan dah pandai meniarap
4 bulan dah mengesot
5 bulan mulut da sgt bising dan skg nk merangkak kot sebab bontot dah mula diangkatnya..
dia suka tgk upin ipin sampai tekekik kekek tgk kan upin bercakap...
berat dia uall skg da 8.8kg..bole?? heheheheh alhamdulilah....





No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget