Monday, January 24, 2011

JOMMM ZOO...

kali nie bwk isya mengenali binatang yer tuan-puan. bukannya aper..time esya tgk national geo jer dia menjerit-jerit...huuuoooo..cian ank mummy..mcm batak (hahahhah) plak tgk dalam tV jer kan..so dgn niat murni mummy pi la jalan-jalan kat jusco balakong ternampak pameran zOO..Jom ke zOO..so sangat-sangat berminat terus jer beli tiket dapat free t-shirt...3 dewasa 1 kanak-kanak hanya rm 45ringgit sahaja..berbaloi-baloi u all...

dah la tu..jommm layan pic...











punya la berzaman-zaman mummy tak pergi jejak zoo ni..hmm banyak gak perubahan..dan klu u all nak bwk anak-anak  ke zoo tepat pukul 3.00 pm setiap hari ada SHOW Haiwan di zoo negara...dont miss it.... my daugther sgt-sgt enjoyed!!!

2 comments:

  1. kalau nk tgk bnyk binatang lg, dpn umh aku pon bnyk gak...hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha..umah hang binatang BB laaaa....

    ReplyDelete

There was an error in this gadget