Friday, September 27, 2013

nO.5 dRAWING S

eSYA baru nak start drawing...mummy bagi makan dulu...








 masa sabtu lepas merdeka day! walaupun dah nak basi but nak cite gak,,... esya mewakili tadika arina dari 40 orang setiap tadika untuk pertandingan mewarna... esya baru 3 tahun 9 bulan but teacher dia masuk kan dalam kategori 6-5 tahun punya...but ok la..nak bagi pengalaman pada esya macam mana masuk pertandingan.


Start colouring hingga pertengahan masih ok lagi xpenat...

nie adegan dia dah start tak mau colour dah,...bagi dia colour then suru abiskan mewarna tu...mood dah xda sebab da start panas..
Taraaaaaa...colouring esya da siap....ni dia dah siap baring..mummy esya dah penat..colouring saiz A3..besar la bg mummy..but ok jer dengan umur dia...





so, masa dah abis colouring kami pung balik..tak terpikir pun boleh menang..ramai yang colour cantik-cantik masa tu...but mummy terkejut dapat panggilan dari cruise tasik, esya menang dalam saguhati no 5 dari 40 orang peserta. alhamdulillah rezeki esya.. dapat wang saguhati...


pasni nak bawak dia masuk pertandingan menyanyi plak...





esya  mummy hope esya alwys jadi anak solehah selama-lamanya...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget