Tuesday, April 21, 2015

MY Kiddos : arissya and aireil 6 years and 3 years!!!



Ya allah lama nyer tak menaip blog yang dah mula bersawang nie.. just nak share anak dara dan ank teruna semakin meningkat usia kanak-kanaknya dan skg semua anak-anak telah bersekolah di TADIKA. alhamdulilah pasni akan ada kehadiran baby baru plak on MEI 2015.

sekarang ni masih belajar mendidik anak-anak yang dah pandai serba serbi ni.. tahun depan kakak dah mula nak masuk darjah satu.. macam-macam cabaran kena tempoh..tapi insyallah ni semua pengalaman yang sangat manis dalam hidup..
 
kakak and adik
adik hidup dia CAR Hot Wheel jer..












seri ibu mengandung nie..hahhahahaha


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget