Thursday, August 25, 2011

BERBUKA PUASA BERSAMA EX-UITM

masa sabtu lepas buka puas dengan si zira...dia ni cakap last minute so kami buka KFC jer..ingat nk buka puasa kat briyani the curve tapi dah penuh..so pe lagi g one utama makan kat sana jer...

bab arissya: dia first time jumpa adam (anak zira) arissya malu2..makan tak comot pastu dia tak buat perangai dan paling bagus bole abis seketul ayam...ambik ko!!

bab arissya :lepas kami nk balik.. adam kiss kat pipi dia..pastu dia dok ingat yang tu jer walaupun da 3 hari ....dia kata kak ayu (malu) adam ayang esya (adam cium isya) esya nak umpa adam(esya nak jumpa adam)
boleh???



nak tunjuk perut ku dah 14 minggu masih lagi slim kooo!!!

Zira,adam,mummy, esya

Makan malu -malu tapi abis?

alamak tercomot cepat lap..kang adam nampak...

last kali kami bershopping bapak-bapak jaga anak main LOGO

Main sampai ak mau balik la

Love u kak esya!!!

Time up!!! time tu say good bye and kiss chick arissya!!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget