Wednesday, January 12, 2011

HUBBY&MUMMY ARTIS HOTTIES ~


HUBBY

hot mummy n hubby masa bercinta lagi kami ni mmg gile menyanyi.sebab tu kot kami ni di jodohkan hobi yang sama..masa bercinta gak mummy mmg jadi PA hubby yang selalu buat show gigs...show kat rumah kawen...g masuk pertandingan...hobby dia kan...lgpun mummy mmg suka aktiviti ni...dari bercinta-kawin-mengandung....tu jer la kjer kat latihan kat studio tak tnggal...

masa hubby bnyak pada muzik...abg ipar mummy pun da ada kumpulan sendiri..DAZMELON..bole link kat www.dazmelon.myspace .com/www.dazmelon.facebook.com... lagu-lagu nya pun pernah di siarkan kat Radio X-fresh n video klip di TV 1 n ASRTO....bangga mummy..hihih tumpang skeeettttt~

latihan kat studio

audition di CIMB BANGSAR untuk CIMB  IDOL`s SELURUH ASIA
juri salah seorang adalah mambai....
p/s masa ni tgh pregant loo.
jamming masa rumah orang kawen kat area Gombak...



MUMMY

Bagi mmumy plak hobi kami mmg menyanyi...mummy pun akan tutt menyanyi di kenduri kawen dgn band hubby..bukan nye aper sahaja meluangkan masa bersama sambil mendendangkan sumbang-sumbang berkummandang..wakwakwak...

mummy bnyak masuk pertandingan menyanyi..setakat ni xda la dapat no 1 paling terbaik pun no 2 la...klu buat sHow pun yuntuk opis jer...n koir pun wajib join la..dapat duit  kan....


lagu BAGAIKAN PUTRI by mummy tinie





Lagu GADIS DAN BUNGA  by mummy tinie

kenangan bersama penari-penari tradisonal untuk buat show HARI RAYA 
koir Perbadanan Putrajaya
v
v
v
so u all`s pun hobi mcm kami ker???????......


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget