Wednesday, January 12, 2011

EllY MAZLIN YANG CONTROL AYU GITUUUU

alamak....hot yer tajuk kan...bukan nak kutuk looo..tp nk citer skit jer sal elly ni...baru2 ni elly berlakon kat opis mummy...tajuk citer dia tak ingat tapi da la dlm tajuk tu RONGGENG...hihihihi

so lepas jer dia berlakon mummy pun ambil la gambar kan kan kan....pas ambil gambar dia tnyer ,maner toilet yer (suara lembut abis)...mummy pun cair...klu u all tau tau la~...pastu g toilet sama2...b4 that berborak la dlu..pastu dia masuk taoilet punya la nk coverrr cun tu...dia flash 2 kali  ...supaya mummy tak dgr dia...isyyyyyyyysh...so kuar toilet kami borak2 lagi pastu dia g shoot balik....hmmm gitu la gamaknyaer bersama si elly...

kat opis berbeda imej mummy..hiihhihih
p/s:perwatakkan dia masa jumpa kat lgkawi dlu sgt2 berbeda yer u all`s...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget