Friday, July 29, 2011

JUST a CAKE

Assalamualaikum,

masa 7.7.2011 tanggal hari lahir my mum...so masa tu tak sempat nak celebrate hari keje kan.. masa hari sabtu mummy bile kek kat area SS17 kedai kek tu cake senth..america choclate ...best gile...so sambil mengidam kan kek tu alang-alang dibeli terusss..

tapi yang jadi persoalan..cehh wah...sape punya harijadi sebenarnya..mcm da yang lebih menyibuk dari my mum...let a look the pic!!!

AMERICAN CAKE RM 70.00 SAHAJA

HAPPY FOR MY LOVELY MUM

BURGER YANG DI BUAT SENDIRI YANG XDA HATI DAN PERASAAN..

NI YANG DIAKATAKAN MULA NAK MENYIBUK

kan mummy da bilang tengok saper yang lebih perasaan...errggghh

dah macam harijadi dia pulak

masa ni ada mak , esya, mummy and adik sahaja....but ok la..dapat mkn fully coklat mlm tu!!

Perasaan lagii..siap tiup lagi ko!!

Pe2 la esya asalkan ko bahagian..tema tahun nie mummy belum pk nak celebrate pakai badut aper?






p/s: i love both of us!!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget