Thursday, July 28, 2011

BIAR LA ANAK SECOMEL MEREKA!!

Masya’Allah, anak siapa lah yg comel cun chantek gilerrr nie!

Intan terjumpa piccas dia nie masa tengah surf gambar-gambar baby yg comel-comel kat internet then tetiba ternampak lah gambar si comel ini. Terus hati terpikat!

Kecik-kecik wajah dah cun chantek giler, dah besar nanti…phewww…sure menjadi rebutan ramai nie! Nie kompom darah mix nie…jom tengok lagi gambar si anak kecil yg cun melecun ini.

Selain gambar si comel di atas, ada few lagi gambar-gambar baby yg buat kan aku geram sangat-sangat! Layannn…

Geram kan! Comel sangat-sangat!

Ini satu lagi picca budak omputeh yg mumy rasa sangat sweet dan chantek sekali…tak jemu mata memandang nya :)


ARISSYA 3 MONTH

Eh ehhh…nie gambar anak kecil mana lah pulak tetiba terselit celah entri nie? Hee hee hee :D

P/s: …akan ku tatap wajah-wajah comel ini setiap hari termasuk anakanda tercinta dan dikasihi nur arissya adriana :)

Sungguh indah ciptaan Tuhan kan…

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget