Thursday, June 9, 2011

KANGAR PERLIS

salam semua, masa ahad lepas mummie pergi perlis hantar angah ke kangar perlis ..gambar kahwin dia nanti mummie tunjuk..kna tnggu gambar pro  baru chantek..so mummie and sedara mara yang ikut menghantar pengantin kami terus ke timah taso..ushhh chantek bangat la tempatnya..memamg mummie suka..pengantin pun ramai yang ambik gambar tau..nak tau tak ex boyfreind mummie pun turut anta tau angah tau.."tgh menaip ...tibe-tibe plak lagu AXl keluar plak kat radio..lagu masa bercinta dgn si ehem ehem tuuue"...so en. dady agak mucung skit la tgk dia turut ada..bukannya yer ape ex mumie tu xjadi kawen dgn mumie tapi dia rapat dgn family mumie..so xdapat la nak elak..hehehhe...tapi takpe dia pun da nak khawin bulan 11 nie...ehnmmm...

tragedi yang tak bole lupa kat kangar,...hubby mummy tak mau bawak mumie ke wang kelian dan padang besar...!!!! hangin satu badan mumie dibuatnyer...greeee da sampai jauh2 tak mau pegi..BENCI tau!!!!!!merajuk sampai balik!!! ambik ko!! melampau ko ni tini!!!! Padan muka en.dady tak bole nak pujuk..hehehe~

Otw ke Kangar!!!!

Arissya alwys main sorang2 kat belakang!!!

Gedik Skit esYa!!!

Lovely Untie and MUm!!!

Cik Bah yang sangat banyak bagi supporting for me!!!

Love u en dady!!!


Mulut ko tini senget2 bercakap..nie kjer hubby aku la nieee!!!

Abah dan iPar Besan

Adik Bongsu ku anjeeee

Mandi kat sungai ular!!!!

kat Timah taso...

Cantek kan kat timah tasoooo nie!!!!

macam biasa anje poseeee!!!



Mumiee suka angat gambar ni tau!!!! chantek laar


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget