Thursday, June 9, 2011

SAYA DA DAPAT 2 BABY !!!

salam semua,

nak tau tak hp mumie hilang masa pergi pasar malam bwk si kecik mumie..padahal mumie pegang hp tu kat tangan mumie..tak camne bole plak terlepas  ,balik umah baru plak perasan hp dah hilang...bila call balik dorang da reject..bila call lagi dah off hp..so selamat la hp pink mumie..

so dengan kata hati nk beli hp baru lagi...so mumie beli lagi 2 baby pink mumie yang baru..

wahhh sangat la suka..tambah lagi saya pakai kan mereka baju pink semuanya..wahhhh..best..sangat manis membawa mereka kemana-mana..nak order makan senang ..g jalan2 pun senang...besttt sangat..

nak tau per???mehh sni mumiie tunjuk!!!!


baby pertama Tab Pink ku!!!!

Baby kedua BB latest  pink ku!!!!
p/s:tab tak dapat nak bersama kotak jer coz testimg ambik gambar pakai tab!!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget