Tuesday, July 5, 2011

Aktiviti Arissya Satu Hari Suntuk!

Salam semua,
masa hari sabtu aritu arissya bersama mumy..dady xda..so mummy yang melayan esya walaupun masa tu mumie sakit skit..tapi takpe..layan jer anak manja mumy sorang ni...


waktu pagi : Arissya Ber jakuzi.......
Mumie ," kak nk olam"..maksudnya dia nak mandi kolam..pastu dia punya nakal nya dia pergi ambik shower cream and tuang kedalam kolam..so jadilah mandian buih jakuzi..


ambik ko ..gedik gile masa ni..
see ...mumie banyak buih!!!! esya suka larr..hmm layan jer...


waktu Tengahari : Arissya ber Upin Ipin Apin......hehehe
Mumie ," nak atu pinta"..maksudnya dia nk galaxcy tab yang di panggil satu pinta.hahahah.pastu dia nak layan pin pin heheheh...so dah bagi layan baik punya..mumiee nak popok...dia nak keropok pulak...so sambil tgk upin ipin sambil tu mumie bole rest skit..dia diam dan menghayati keropok dan movie tu!!!


waktu petang : Arissya berBadmintOnn.....hehehe

Mumie ," nak ket"..maksudnya dia reket badmintoNNN..main entak kemana..ayiiee..dia berlari sambil jerit "ayieee"..pastu pas main mumie bawak dia jalan-jalan naik scooter atuk..esya bole jerittt panggil dog "gugukkkkkk" pastu kami dua beranak kena kejar..klu korang ada masa tu mesti gelak pecah perut..sampai nak terbalik moto tu aku punya mengelaba..gara-gara esya la nie!!! garang bonar..dgn anjing pun tak takut...





mumiiie airrrr!!!

Glup Glup...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget