Friday, April 1, 2011

OH CIKGU VOKAL KU

pehhhh...hari nie paling mencabar...bukan nye apa...minggu depan 6 hb 4 da perhimpuan kat office ..so kami ni kumpulan koir kna bawak lagu "satu....kasih yang abadi....tiada tandingi dia yang satu...dua...."lLagu Aris Ariwatan 1234..... cikgu vokal ku yang macho..heheheheh sangat lah suka ambik part yang susah-susah..heheheh tapi lu tetap cikgu di hati wa lah..hihihih...yang tension nyer part mummy xdapat la nak buat..huhuhu sedih but insyllh bole...so dalam minggu ni mummy and the team membuat latihan di studio setiap hari dengan part yanggggg sangattttttt mencabarrrrr kali nie.. bagi team melody uall alwys save and ok..but team yang mempunyai bnyak part ni ampun yer..mummy tak lepas nk buat part utk key...sampai korang balik lambat arini nie..heheheheh...do...re..mi...fa...so...la....ti..do.....

p/s":lagu aku wanita :mat bagi part ok lagi..hihihihi
"uall klu tak paham citer ni cuba paham paham kan yer........


nie lah cikgu vokal ku..:cikgu mat namanya...GARANG tau!!!!



ambik ko muka mummy..macam hampehhh!!!!

kak yun muka happy coz dapat nyanyi part dia dengan tenangggg...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget