Friday, April 1, 2011

CELEBRATE PARTY 25 YEAR

pada satu malam yang tak berapa best..hihihi hubby balik keje mcm biasa...mulut yang muncung coz tgk istri tak masak lagi dok bermain sms..bukan nyer aper mummy duk prepare party dia dgn zan( office mate) suru sediakan bilik utk party ni kat alamanda...

so encik zul (hubby) makin kelam kelibut coz tgk isteri dia asyik ber sms..dan paling best muka dia tak puas hati coz mungkin dia ingat bini dia tak ingat ke mlm ni birthday boy 25/3/....

so tepat pukul 1030pm ajak dia makan kat luar pastu mummy kata nak g karok ...so bersuka hati la menyanyi di bilik karok bersama geng karok mummy...pada masa yang sama mummy da deal dgn budak-budak tempat karok alamanda tu supaya bawakan kek dalam bilik kul 1200am nnnt...so pe lagi jom layan pic..(kamera hp yang tak berapa bagus)......


nyanyi dulu mcm biasa jerrrr.....(benci tgk gambar tak jelas)


budak budak yang sporting abis menyanyi lagu utk en.zul kita yang terpingga-pingga

meh tayang ckettt..muaxxxxxxxxxch...

potong kek time : )


potong lagi  :P




so...gitu la gamak nyer celebarte party en.zul yang tak seberapa..hehehehehe....yang penting en zul kata masa budak-budak (staf) masuk nak nyanyi dia ingat bilik tu nak kena rompak tau..muka dia mcm "haaaaaaaaaaaaa."..macam terkejut beroookkk wahwahwah... ...love u sayang....!!!!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget