Wednesday, February 2, 2011

PILIH KAWAN KER?

      Maaf la klu mummy post ni ada buat some one tersinggung..tapi mummy lagi terasa apa yang dorang kata...bukannya per klu mummy da kata lupa mmg betul-betul lupa.. memag la salah mummy lupa nak PERGi rumah pengantin kawan mummy..but im say sorry but da plak nak jadi nasi tambah untuk menyakitkan hati mummy...mummy betul-betul kecewa la bila kata mummy pilih kawan..pe ke hal nya mummy nk pilih kawan..semua kawan sama jer bg mummy..xda sape pun bg mummy special kecuali anak, hubby n my mum kott..so pagi ahad mummy dah pun hantar hadiah kat pengantin tu sebagi minta maff so klu nak mengata lagi tak tau la..so pada sesiapa yang menyibuk-yibuk hal orang ni minta-minta insaf la..lagi banyak korang perli-perli mummy  tak kira la nak ckap on FB o ckap2 on perli pada mummy lagi murah rezeki mummy...

   maz selamat pengantin baru...wei ampun bangat2...aku lupa ler...da kul 12 pm mak aku call br aku ingat..masa tu ak kat zoo da..huuuhu...waiting my present k....
H Hadzreen Hizer ko memanjang tak ingat! aku punye kenduri pun tak ingat!!!
   Mazlina Basir yela 2..wt2 lupe..sape la aku kn..ko kn pilih kwn..xpela tini..aku ingat..

Hadzreen Hizer ohhh jgnmerajuk pengantin baru tak boleh merajuk2.takpe maz tak ada rezeki.nanti kau dpt anak dia dtg la...
Mazlina Basir x mrajuk la..xkisah pn..tau sgt dh prangai die..
Norhatini Idris merajuk ni( aku tak pilih kawan tau,..) masa azrin tu ak tgh pregnant mmg btl2 lupa..n maz mmg aku lupa sgt2... maz tnggu hadiah aku sent kat umah ko minggu ni k...(ak tak pilih kwn ) aku mmg lupa sgt2...(sorrry 4 everthing)
Mazlina Basir xkisah la..sje gurau2 ngn ko benda dh lpas pn..:) klu nk bg hadiah bagi besau ckit..huhu
 Norhatini Idris ok waitt 4 my present!
Hadzreen Hizer yolahhhh tu
Norhatini Idris pe2 la zerin......

bg mummy da lali kena buli mcm ni..mmg da bnyak kali pun asyik di fitnah n buli dgn kawan-kawan dari sekolah lagi! tak kira la kena ejek, kawan-kawan singkirkan dari group o kat university sekalipu or opisss..tak kesah..yang penting klu kita tak bersalah orang tu akan datang kat kita balik minta maaf! so  mummy mmg da tak heraannnn dengan kawan-kawan punya perangai!

p/s klu  dia tak datang kenduri orang tak da plak orang lain nak protes dia..dia ni mmg kaki penyibuk kott...hihihihi



<><>
<>
<><>
memory frenz school

  
elly i really miss u and love frenz ever..paling i sayang my frenz



my lovely frenz from University biler la nak makan-makan lagi ni rumah aku



ni kawan hubby..sangat-sangat baik akak ni..macam-macam bole kongsi pasal anak..

MAC ni da happy frenz ship day kan?

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget