Friday, September 19, 2014

SEPTEMBER IN MY MEMORY 2014!

Dalam kereta kalau tak suruh esya ambik gambar tak sah..padahal tgh drive tu..sambil pangku anak..hebat kan...

Ibu-ibu daripada tadika arina..masa ni even "Hari Sukan Tadika Arina"

13 September 2014 Kawan baik U baru selamat melahirkan anak yang pertama.. so happy sebab kawan-kawan i semua dah ber baby..happy sangat...

Tema Coklat!

Nier pergi kenduri belah suami..kat ampang tanpa en hubby.. tu perkara biasa dah sebab kerja dia skg sgt bz...xper klu cari duit xda masalah..asalkan kami dapat kemewahan tu..hahhahahahha

Lama x buat perangai minum Kopi ...kat setahun tak minum kopi..sbb diet pun satu hal gak dan no. dua migrain...

Esya dah mula penat ikut mummy keje hari sabtu.. sbb ada even yang perlu di laksanakan!

Makin hari makin comel bambam mummy...makin cerdik pun yer gak!

Ni masa kat Petrosains, KLCC.. dia happy sangat ikut trip ni katanya.mengisi masa lapang time scholl holiday..nak tunggu mak pak bawak jalan xda la kakak tahun nie..sbb tgh sibuk  sekarang di office..

Inilah buah hati mummy..Syukur sangat adanya keluarga yang happy dan complete untuk saya..alhamdulilah..Biar lah kebahagian hingga hujung nyawa...

Tuan Tanah Blog mesti wajib ada!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget