Thursday, January 10, 2013

PERANCANGAN 2013


 Heloo dan assalamualaikum semua,

lamakan tak update..itu normal...dah masuk 2013 kan...i 'm going 27 ...oh my...but im so glad and happy sebab masih sehat dan mempunyai family yang sangat mummy sayangi...

anyway what ur planning at 2013??

my daughter arissya adriana da masa 4 tahun this year... so da tiba masanya dia PRe- school di tadika arina Presint 9 , putrajaya...
alhamdulilah arissya dah pandai ABC lancar, dah tau hari apa...mengira dan sentiasa update menyanyi lagu,...dan alhamdulilah dah mengaji dan mula belajar solat.

arissya dah start diet and sudah slim sudahhh......
my little son airiel adrian...so really fine sgt sebab asyik la dok demam...(nak tumbuh gigi la...nak bercakap..nak berjalan lagi) dia mummy anta baby sitter..taska tak mau lagi sebab kesian tgk dia tak cukup tumpuan kat taska... so far bulan depan dia da nak genap setahun...so tgh pk nak buat party birthday macam maner.....

saya dah ada 3 batang gigi sekarang...."10 bulan"







 

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget