Tuesday, December 4, 2012

PASTIKAN SAMPLEMNT "DCL"

salam,

ini hati isi luahan mak dara macam mummy tini..tambah2 lagi dah beranak dua....
tipu la kalau uall kata anak dua badan mantain tanpa samplemnt.....ni berdasarkan pengalaman mummy sendiri..just take testimoni diri sendiri...

rahim wanita
  • yerla kan...kalau baby dah kuar dari rahim kompom longgar kan....dalam dah luka....pastu air pun makin kurang.....
  •  keputihan pun ada...
  • sering lesu dan tak bermaya nak melayan suami aka penat kan..(anak/kerja/suri rumah/suami lagi...aduhaiiii)
payu udara
  • ni paling tak boleh bla..... kalau dah menyusu anak....elok jer kan tegang...tp dah putus menyusu...aduhai...kecut maa....kecik jer...londeh kan.....
  • tak mantoppp.....
  • tak kenyal.....
  •  tak tegang dahhhhhhh
Badan makin "gemuk"
  • alamak perut makin naik.....buncit
  • pinggung makin lebar
  • muka makin tembam
  • berat makin naik....ala..nak macam anak dara balik
sembelit
  •  susahnya berak....
  • banyaknya toksid dalam badan
  • berak keras ko.....
  • kentut busuk....weekkkkkk
muka suram
  • tak awet muda dah....
  • muka kusam jer
  • penat...la..
  • alamak ada jerawat plak...
  • kulit makin kering nieee...
  • kolestrol makin tinggi
  • kulit tak gebu dah,....

semua ni ada kat mummy okies.... tapi alhamdulilah mummy maintain makan samplemnt semua benda negatif tu lari.....ok....sekarang jadi pujian pada suami..itu paling penting...dia la dunia akhirat kita nanti...

rahim- bidadari
  • makin ketat
  • tak berbau
  • air banyak dan panas
  • tak berbau
  • tiada keputihan
  • period consisten (darah merah 1 hingga 5 hari ok..
payu udara- qshe
  • makin kenyal sekarang
  • mantop
  • besar la skit
 badan- nucell
  • dapat maintain 
  • xgemok tak kurus
  • berat dapat balik mcm anak dara
  • m muka pun tak suram...awet muda....xda jerawat ....muka berseri-seri...gebu jer....
xsembelit lagi....senang jer berak...hhehehehhe- nucolonz



 

ni masa anak dara yang tak reti makan samplemnt yer...
comot jer muka....

 sekarang ...bile da pandai makan samplemnt....



anak sorang...
ni masa anak sorang,...dah pandai makan samplemnt...

sekarang yer....

sekarang....


nilai la sendiri yer...

kalau anda memerlukan khidmat nasihat dan ingin percubaan boleh try makan DCL...memang mummy sayang dengan DCL..... 
call mummy tinie 016-3405401 untuk pembelian dan barangan...

set wanita anggun dari DCL







 

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget