Wednesday, October 10, 2012

AL-FATIHAH...

salam, semua....

semalam malam mummy and daddy kononnya nak pergi melawat kak ryma... sebab dia masuk hospital kat ampang putri.... so nak lawat kat hospital da tak sempat jadinya terus ke rumah ...sebab dia dah balik ke rumah makabah di kat sg,ramal..so da dekat dgn  tempat kami kat putrajaya...

kak ryma ni kawan baik husband masa keje cimb dlu..dia ni mmg baik dgn hubby ...bab duit mmg tak kedekut, very positif thinking dan dia juga adalah pemakan barangan DCL ....

mummy " malam tadi daday mimmpi kak ryma la...dady mimpi kasut hilang kat masjid pastu tgh cari2 kak ryma tegur...adik kasut ko kat tepi tu jer..." jom la kita g lawat dia..apa khabar la dia..

Pastu tgh kami siap2 nak pegi ziarah..tiba-tiba dapat panggilan dari kawan dady kata kak ryma da meninggal pada 9 oktober 2012 pukul 8250pm .... innalillah...luluh hati kami..cepat2 bergegas ke sg ramal...

sesat da satu hal...cari2 alhamdulilah jumpa jugak...arwah meninngal xda sape sedar sebab dia duk dlam bilik seseorang masa tu mak dia tgh ajar orang mengaji...tgk da xsedar,,,..

ya,allah maha besar lagi maha mengetahui...

anak dia tanya ..."nape la ibu ni pengsan tak bangun2 lagi...."ya allah masa tu hati luruh sedihnya...

arwah meninggal di sebabkan kanser rahim stage 3C dan kanser perut stage 4...

moga arawah ditempatkan orang yang beriman..amin..alfatihah.....



mummy just nak share...sebelum jadi pe2 kita cuba cegah dan mengatasinya ,,.....
mai2 beli samplemnt .......
nucolonz, nucell, bidadari.......


love my baby so much......

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget