Friday, November 11, 2011

RAGAM ARISSYA 2THN

salam semua,

Bersawang dah blog nie..al maklumla saya dah berbadan dua nie, lagi berat badan lagi malas nk menaip...so nie da lama tak update just to share abaout arissya..

6.11.2011 haritu harijadi dia yang ke dua tahun..insyallah party birthday akan dibuat pada 27.11.2011..lama kan extand...time tu je semua baru free..time tu juga ari isnin cuti ..so xdala penat sgt...

nak tau tak..arissya da masuk dua tahun nie..dia dah pandai dgn emosi ni...kalau pagi2 nak g kje dia mesti cium perut mummy...pastu dia kata "baby saya" cayang esya...pastu siap bisik2 dgn baby..dia yang tak sabar nk tgk baby baru nie...kalau mummy dia nagis dia pun turut nagis...dia la kawan dan anak untuk tempat penghiburku...

Nur Arissya adriana mummy sangat sayang kamu dan jadilah anak yang solehah dan berilmu, bijak.


my love, esya..kayuh basikal sendiri..!!

Always say peace mummy!!!

Peminat angry bird

Selagi tak beli kasut, beg baju wallet selagi tu bising ari2 mintak..AMPUNNN!!!!

Paling best da dapat terus pakai..mumyy meacih...

Dia akan main angry Bird..walaupun tak menang!!

Setiap hari mengadap Tab..aisyyh

Nie kejadian hujung bulan 10 aritu..dia masuk hspital sebab dia kena Keracunan Makanan
Ni kat hospital lagi..time ni isya baru bole makan buah..tu pun sebab ada dady dia..

Main tiup Belon...Arissya xmenang pe2 pun...


Anak manja dady berduet..mummy xda kuasa nak layan karok...xda feel nk nyanyi masa pregnant!!

arissya semakin sehat semasa di hospital...

tgk muka dia beria-ria nk makan soup tu..heheh

Sedap yer kakak!!

Peace Again...

Birthday esya pada raya haji..comel la gambar nie!!

Kek dari uncle boboy...!!

Petang celebrate kat umah nany esya plak..kek dari mummy and dady...


Pening esya..berapa kali potong kek daaa.....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget