Thursday, May 5, 2011

THE ROOMATE

THE ROOMATE
Malam tadi tengok cite the roomate niee..hmm so far tak la bagus mane cite nyer. 2 Bintang mummy bagi.kisahnya budak college Sara Minka Kelly yang mempunyai roomate rebecca Leighton Meester yang obses dan pyscho gile-gile..hmm setiap orang yang sara jumpa untuk jadi kawan,boyfriend,BFF bersama sara ..rebecca akan bunuh dan mengancam orang-orang tersebut ..hmmm citer dia biasa sangat la..tapi pada masa yang sama cerita ni memang benar tentang kehidupan di kolej..teringat mummy tentang roomate mummy kat u dulu-dulu...but xda la sampai obses dan pyscho..teringat pulak masa kat u dulu masa part 1..roomate nie dia waktu malam akan menangis sambil bercakap kat hp dalam toilet..rambut dia akan buat serabut gile..pehh memang gile babas seram dduk dgn dia...bile masuk part 2 untill part 6 dapat roomate pun macam-macam perangai..ada yang gile clubbing...ada yang gile seks *heheheh*..ada yang kampung gile, ada yang mencuri,kuat menipu..aissyshhh macam-macam la..tinggal lagi pendirian pada diri kita kena kuat dah cukup!!!!! betul tak?



nIe roomate U..baya mummy paling mummy sayang untill now masih lagi akrab!!!

Nie housemate.. kak ika yang cute yang besttt duduk dengan dia....!!!
Rindunyyer kat uall!!!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget