Wednesday, May 25, 2011

IM GOING SHOPPING WITH MY MUM!!!

salam semua, arini nak cite pasal si kecik mumie..arissya yang semakin cerdik berkata-kata..mumie sekarang asyik geli hati dengan telatah si arissya ni..kami pergi the curve untuk cari dress arissya untukk wedding mak angah dia..so masa mencari sambil bershopping kami terserempak dengan dynas..cantek sangat2...heheheh mak mumie sampai pergi ke kedai dynas nursering tue tengok-tengok baju sambil mengintai si dynas..heheehehe

kali ni shop dengan nany arissya and arissya sahaja..bkan aper dady alwys busy sekarang...alhamdulilah bisnes makin maju..belanjan pun makin seronok..betul tak isya??betul..betul..betul..hihhihihihihi..;

selalunya kalau g shop yang jaga arissya en.dady tapi kali nie kami berdua kena jaga..ya ampun budak demook ni lasak satu hal mulut popek popek jerrr..sampai mumie mengalah jaga dia..last sekali mummy bagi dia aiskrim terus diam..

pastu ke OU pulak..time tu memang kami terus ambik stroller car sebab tak nak bagi dia lari2 lagi..pastu ajak mak makan..

mumie: mak nak makan per?
mak: pe2 jer..kat foodcourt pun bole"
mumie:a lorr tak mau la..pizza jer la"
mak: ok la.."
tibe2 da suara kecik .......
isya: mumieee apar "lapar" AYAM!!!!!FISH!!!!(dengan nada menjeritt)
mumie: ok2 jom kita g makan..sian anak mumie lapar ye..(betul2 lapar)




Mumie isya punya cadigen sama dgn patung tueee....

mumie antekkk!!!

mumiee nakkk!!!!

Aiskrim time!!!

Ehemmmm tak ingat orang!!!

Love arissya!!!

terpaksa tukar baju sebab baju da kotor dengan coklat!!

My Heart!!!!

Peace!!!!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget