Tuesday, March 1, 2011

I MISS BGF

my Dear Elly...if u  read my entry...i nk bgtau i really miss a lot of thing with u..kenangan kita bersama..agak sukar nak lepak bersama seperti dulu kan kan..sekarang ni masa dah banyak berubah..elly pas married ni if kita tak jumpa macam dlu i still love u and miss u much tau bukan tak ingat kat u but bz lorrr dengan anak and aktiviti mcm-mcm lorr......u nk tau apa yang paling i rinduuu..  paling i rindu duduk dan berborak sesama sambil dengar lagu maria carey kan kan..hihihihi...pastu makan durian kat taman..ingat tak???pasni klu nak makan durian kat USJ kena lah bawak anak-anak kita sekali.."but" kna tnggu ank-ank kita membesar dlu la kan... apa-apa pun i really miss u much Dear!!!!!! u are my best girlfrenz ever!!!!~~~~~





My Best Girlfrenz (BGF)


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget