Monday, February 7, 2011

KUIZ HOT MUMMY TNIE

Ok u all..kali nie mummy nak buat kuiz kat u all..so simple quiz ... ari khamis dan jumaat (4-5 feb 2011) mummy and family g la jalan-jalan..takda per nak buat kan...so nak kongsi la mummy g mana dan makan diaman tapi mummy nak jadikan satu kuiz....so soalannya nyer senang sahaja...setiap gambar-gambar yang mummy letak @pamerkan ni just teka kat mana tempat nya..sesiapa yang dapat menjawab kuiz ni mummy akan sediakan baucer pada u all..but must be remember u all kna jadi member mummy dlu yerrr....just letak pada comment sahaja..ada 2 tempat yang mummy nak u all teka k.... jawapan mesti lah tepat bg kedua -dua tempat...selamat mencuba!!!!



 DIMANA TEMPAT SANTAI KAMI BERTIGA BERADA?













DIMANAKAH TERLETAKNYA  KAWASAN CAFE KOREA FOOD INI ?


1 comment:

  1. just easy anwer...nama tempat jer yang mummy nak..dua tempat tersebut? baucer dari BODY SHOP!

    ReplyDelete

There was an error in this gadget